♠ Wanneer beginnen we?

Veilig en op basis van vertrouwen

Wij weten veel van data, IT en de bijbehorende risico's. Daarom weten wij hoe we kunnen zorgen dat jouw gegevens veilig blijven. Wij gaan uit van vertrouwen en sociale cohesie. Dankzij moderne technieken maken we het voor jou eenvoudig om contact te houden met jouw vrienden en op de hoogte te blijven van jouw alles wat jou interesseert. Doordat jij minder tijd doorbrengt op fb (en andere winstgedreven, datahandelende surveillancebedrijven) draag jij meteen bij aan een leukere, menselijker wereld. Onze moonshot is "Samen leven, samen delen!".

Een sociaal medium zonder de datadiefstal

Bij de populaire sociale media worden jouw persoonlijke data gekoppeld met jouw publieke data en met verhandelde data. Hierdoor kennen deze bedrijven jouw interesses, gevoeligheden en jouw vrienden en kunnen zij jou onder (sociale) druk zetten om op hun platform te blijven, om troep te kopen en om jouw tijd te verdoen. Erger nog jouw data kan door criminelen (hackers of de eigenaars van het platform) gebruikt worden om jou af te persen of op te lichten. Nee, wij houden het eenvoudig, menselijk en veilig, waardoor jij lekker kan leven, ondernemen en delen.

Wij stellen mensen boven winst en kiezen er bewust voor om jou invloed te geven en mee te laten delen met de winst.

Contact

Wij willen digitaal werken, dus wij vermelden geen telefoonnummers. Wil jij bellen of persoonlijk contact? Meld je aan op ons test-pagina, stel jouw vraag (publiek of privé via DM) en dan bellen wij jou of maken een afspraak.

Tijd voor actie!

Samen maken we de wereld beter! En leuker, want jij voelt je veiliger, voelt je gesteund door jouw vrienden en onze coöperatie en hebt invloed op ons en daarmee op de wereld!

Leven doe je met elkaar en elkaar helpen is een primaire levensbehoefte. Hiermee maken wij samen de wereld leuker, rechtvaardiger en menselijker.

Ons helpen?

Je kunt ons helpen door alvast linkje naar onze website te plaatsen via jouw website of sociaal medium. Of met een donatie natuurlijk.

Volg onze updates: Ons testplatform + Twitter.

"You make a living by what you earn; you make a life by what you give." − Winston Churchill

Share on Linkedin Volg ons op Twitter